CABró rock

Per fi ja podeu comprar les entrades pel Cabró Rock 2023 al millor preu! Recordeu que aquest és l’únic canal de venda oficial del festival. Desaconsellem totalment comprar entrades fora d’aquesta web, ja que des de l’organització no ens fem responsables de la validesa d’aquestes. 

0€

CABRÓ ROCK - MeNors 2 anys

Tot i ser accés gratuït, és imprescindible descarregar l'entrada.

autoritzacions menors

Tots els menors de 16 anys necessiten acompanyant per accedir al festival i autorització signada per entrar al Cabró Rock (que no al Cabró Kids). Hi ha dos tipus d’autorització, depenent de si l’acompanyant és el pare/mare/tutor legal (autorització A) o si l’acompanyant és un altre adult major d’edat (autorització B)
Descarrega l’arxiu que toqui sogons en teu acompanyant, imprimeix l’autorització, i entrega-la signada a la taquilla del festival juntament amb les vostres entrades. No es permetrà l’accés a cap persona menor de 16 anys sense l’acompanyant i la pertinent autorització signada. 

ENTitats i associacions

Formes part d’una associació o entitat i vols que parlem personalment amb tu sobre la compra d’entrades per a grups nombrosos?

25€

MENors 10 aNys - 2 dies

Imprescindible acompanyant i presentar DNI.

15€

MENors 10 aNys - DV 16

Imprescindible acompanyant i presentar DNI.

15€

MENors 10 aNys - DSS 17

Imprescindible acompanyant i presentar DNI.

ENTRADES
Cabró kids

El Cabró Kids és l’esdeveniment més familiar del Cabró Rock. Es celebrarà el diumenge 18 de juny i comptarà amb l’actuació de la mítica banda El Pot Petit. L’obertura de portes serà a les 17:30h i el concert començarà a les 19:30h.

ELS PARES O ACOMPANYANTS DELS INFANTS TAMBÉ HAN D'ADQUIRIR ENTRADA

15€

ENtrada Cabró kids

Tots els nens i nenes han de venir acompanyats d'un adult.
No és necessària autorització.

0€

Cabró kids - MeNors 2 anys

Tot i ser accés gratuït, és imprescindible descarregar l'entrada.