fbpx

CONDICIONS

Perquè la compra de les teves entrades/reserves sigui el més fàcil possible, t’oferim diferents opcions:

* Comprant les teves entrades/reserves en línia, no sols t’estalviaràs les cues, també podràs imprimir aquests tiquets còmodament des de casa.

* Venda d’entrades en taquilles el mateix dia de l’esdeveniment en cas de no esgotar existències, pots pagar amb targeta de crèdit o en metàl·lic. Recomanem que els clients disposin de documents amb foto acreditatiu, necessari per als pagaments amb targeta de crèdit.

Acceptem les següents targetes de crèdit:

Visa, Mastercard i American Express, independentment de l’entitat i la modalitat, crèdit o dèbit. El sistema de venda d’entrades utilitza un servidor segur i l’última tecnologia en encriptació.

Com obtinc les meves entrades/reserves?

Una vegada finalitzada tu compra, t’enviarem un email amb les teves entrades/reserves en format PDF per a la seva impressió. Tant en la pantalla final de compra, com en l’email de confirmació, et recomanem verificar les teves entrades/reserves amb atenció.

En rebre les teves entrades/reserves, guarda-les en un lloc segur. No assumirem cap responsabilitat per qualsevol entrada/reserva perduda o robada. Tingues en compte que l’exposició directa a la llum solar o a la calor pot a vegades deteriorar el codi QR de l’entrada/reserva. Aquesta haurà de conservar-se en un lloc sec i allunyat de la calor.

Termes i condicions

Queda prohibida l’entrada i permanència de menors de 16 anys en el recinte. En cas de ser menors, hauran d’entrar al recinte acompanyats de pare, mare o tutor/a legal i presentar emplenat el document d’autorització que trobareu a la pàgina de www.cabrorock.cat

Els nens menors de 2 anys no necessiten disposar d’entrada pròpia per accedir al recinte.

Queda prohibit contractar els serveis oferts en aquesta web (compra d’entrades/reserves) a menors de 16 anys.

L’usuari declara que és major d’edat (major de 18 anys) i disposa de capacitat legal necessària per a contractar els serveis oferts en aquesta web, d’acord amb les condicions més a baix desglossades, les quals declara comprendre i acceptar.

L’usuari és el responsable de facilitar les seves dades correctament en els processos de compra establerts en aquesta web, havent de prestar especial atenció a la introducció de les dades bancàries i de caràcter personal.

Les compres que realitzis en aquesta web, poden generar despeses de gestió per entrada/reserva, però totes s’especificaran abans que es finalitzi el procés de pagament.

Si has comprat una entrada/reserva o diverses entrades/reserves, no tindràs dret a anul·lar la seva compra ni exigir la seva devolució o una altra indemnització.

Una vegada adquirida aquesta entrada/reserva, únicament es retornarà el seu import en cas de cancel·lació per part de l’organització.

Qualsevol entrada/reserva que ens compris continuarà sent de la nostra propietat, sent una llicència personal revocable que podrà retirar-se, denegant-se l’admissió en qualsevol moment.

En els següents casos, ES PODRÀ DENEGAR l’accés o permanència:

* Quan l’aforament establert s’hagi completat amb els usuaris que es trobin a l’interior del recinte.
* Quan s’hagi superat l’horari de tancament.
* Quan es manqui de l’edat mínima establerta per a l’accés (16 anys).
* Quan la persona que pretengui accedir no hagi abonat l’entrada/reserva.
* Quan la persona que pretengui accedir no reuneixi les condicions específiques d’admissió.
* Quan la persona que pretengui accedir o es trobi en el seu interior, manifesti actituds violentes, especialment, quan es comporti de manera agressiva o provoqui altercats.
* Quan els assistents portin roba o símbols que incitin a la violència, el racisme o la xenofòbia.
* Quan la persona que pretengui accedir porti armes o objectes susceptibles de ser utilitzats com a tals, tret que es tracti de membres de les Forces i Cossos de Seguretat o d’escortes privats.
* Quan la persona que pretengui accedir origini situacions de perill o molèsties a altres assistents o no reuneixi les condicions d’higiene.
* Quan la persona que pretengui accedir o es trobi a l’interior, estigui o hagi consumit drogues (evidències clares) o mostrin un notable estat d’embriaguesa.

No es podrà utilitzar una entrada/reserva per a realitzar publicitat, promocions, concursos o sortejos, tret que es recapti l’autorització pertinent i per escrit de MIDNIGHT BARCELONA, S.L. si bé, fins i tot en el cas que es recapti aquest consentiment, l’ús de les nostres marques i altra propietat industrial i intel·lectual haurà de comptar amb el nostre consentiment previ.

No podràs revendre o cedir les teves entrades/reserves quan es prohibeixi per llei. Qualsevol revenda (o intent de revenda) d’una entrada/reserva incomplint la llei d’aplicació o qualsevol prohibició, serà motiu de confiscació o anul·lació d’aquesta entrada/reserva, sense dret a devolució o una altra indemnització.

La revenda il·legal d’una entrada/reserva o l’intent de revenda il·legal constituirà un delicte d’estafa electrònica, previst en l’article 248 del codi penal i castigat amb penes de fins a sis anys de presó, la utilització d’aquest sistema de pagament electrònic per a adquirir entrades/reserves, quan concorri alguna de les següents circumstàncies:

* Facilitar dades falses del comprador o del número de targeta utilitzada com a mitjà de pagament.
* Utilitzar les dades de persones diferents al comprador.
* Facilitar números de targeta que no coincideixin amb el del comprador.
* Usurpar la condició de titular de targetes alienes.
* Utilitzar números de targeta generats amb programes informàtics o algorismes similars.