fbpx

TENS DUBTES?

Des de l’equip del Cabró Rock estarem sempre encantats d’atendre i donar resposta a tots els teus dubtes, però abans t’aconsellem que llegeixis el nostre apartat de preguntes freqüents fent clic al botó de sota.

En cas de que no trobis resposta al teu dubte, pots contactar amb nosaltres a través de formulari fent clic a l’altre botó.

ON ÉS EL CaBrÓ rOCK?

El festival es celebra a la zona esportiva de la UVic, un recinte a l’aire lliure delimitat pels carrers “Mas de Bigas” i “Antoni Vilà i Canyelles”. El recinte es troba a l’altra banda de carretera de la sala de concerts La Cabra. L’entrada al recinte del festival estarà situada al carrer “Antoni Vilà i Canyelles”

L’entrada és per la part inferior del Carrer d’Antoni Vila i Cañellas

Zona esportiva uVic

41º56'20.375"N 2º14'29.198"E

ON aparcar?

Des del Cabró Rock sempre recomanem venir en transport públic per evitar tant la contaminació com també els riscos innecessaris. De totes formes, si us és impossible i heu de venir amb vehicle propi, us hem preparat un mapa marcat en groc amb totes les zones d’aparcament que hi ha als voltants del recinte. 

PrEGUNTES FrEQÜENTS

El Cabró Rock és dv 16 de juny de 17h a 5h i el ds 17 de 17h a 5h (12h cada dia).
El Cabró Kids és dg 18 de juny. L’horari del concert serà a les 19:30h. L’obertura de portes serà a les 17:30h.

Sí, la teva entrada permet l’accés des de l’obertura de portes fins a acabar el festival, sempre que sigui del dia que et pertoca. L’abonament et permetrà l’entrada els dos dies de festival. Les entrades de dia només als horaris del dia pel que has comprat.

Sí, tant per divendres com per dissabte. Les teniu a l’apartat “Entrades” d’aquesta mateixa web o fent clic AQUÍ.

  • L’entrada és imprescindible per accedir al festival per a totes aquelles persones majors de 2 anys. Els menors de 2 anys tenen entrada gratuïta sense haver de comprar cap passi.
  • L’edat mínima per accedir al festival és de 16 anys. Les persones menors d’aquesta edat poden accedir acompanyades de pare/mare/tutor legal i presentant OBLIGATÒRIAMENT l’autorització signada.
   Clica aquí per descarregar l’autorització.

No. L’abonament o entrada els pot fer servir qualsevol persona, independentment de qui l’hagi comprat. L’important és el codi QR que hi apareix. Per això és tan important no compartir entrades per XXSS o per whatsapp amb tercers on es vegi el  codi QR, ja que poden fer servir la teva entrada. Des de l’organització no ens farem responsables del robatori o pèrdua d’entrades per aquests motius.

Sí. Tot i que els abonaments o entrades no són nominatives, només una sola persona les pot utilitzar, és a dir, no es permetrà que d’un abonament de dos dies entrin persones diferents el divendres i el dissabte. A l’arribar a la taquilla del festival us validaran l’entrada i us donaran una polsera cashless que donarà accés al festival i servirà també per pagar a dins del recinte.

No, un cop s’ha accedit al recinte, si sortiu no es podrà tornar a entrar més aquell dia. Les persones amb abonaments de dos dies hauran d’abandonar el recinte a les 5h del matí quan finalitzin els concerts del primer dia i podran tornar a entrar altra vegada a partir de les 17h quan comenci el segon dia de festival.

Dins el recinte del festival tindrem tots els serveis necessaris: foodtrucks, servei de bar, lavabos, punt lila, servei mèdic…

Està permès l’entrada de menjar. No estarà permesa l’entrada d’objectes que puguin resultar perillosos com poden ser: gabinets o forquilles, exceptuant aquelles que siguin de plàstic o cartó. Tampoc estarà permesa l’entrada de recipients o carmanyoles, metàl·liques o de vidre.

L’entrada de beguda dins el recinte no està permesa. 

  • No fa falta. És més, recomanem portar l’entrada en format digital per evitar possibles contactes innecessaris. Assegureu-vos de que la pantalla del dispositiu estigui en bon estat de i que no porti cap protector de pantalla de privacitat que impedeixi la lectura del codi QR.
  • No es permet l’entrada d’animals al recinte del festival excepte gossos pigall o altres animals que acompanyin a persones amb minusvalies.

Sí, el recinte és pla, tot i que s’ha de tenir en compte que és un camp i no està asfaltat, així que hi pot haver algun petit desnivell. Tindrem lavabos adaptats i també una zona alçada especial per persones amb mobilitat reduïda per tenir una bona visibilitat de l’escenari.

No és possible canviar entrades de divendres per dissabte ni viceversa, ni tampoc canviar entrades de dia per abonaments de dos dies (ni abonant la diferència).

  • No s’admeten devolucions de l’import de l’entrada per causes alienes a l’organització ni per errors humans  durant el procés de compra. Només es retornarà l’import en cas de cancel·lació del festival per part de l’organització. La devolució no contempla casos de cancel·lació per motius de força major.

CONTaCTE

Si després de llegir les preguntes freqüents encara tens dubtes, pots contactar amb nosaltres fent servir el formulari web que tens a continuació.

Tingues en compte que contestem els dubtes durant el nostre horari laborable (els cabrons també han de descansar) i en certs moments tenim un volum molt gran de consultes, però normalment donem resposta a tothom en un marge de 2-3 dies laborals.